Levelező programozó verseny az IK-n

2018, február 19 - 13:30

A Debreceni Egyetem Informatikai Kara levelező programozó versenyt hirdet a 2017/2018. tanév tavaszi félévében a kar alap- vagy mesterképzésben részt vevő hallgatói számára.

A verseny keretében a félév során több programozási feladatot tűzünk ki, amelyek megoldásaként az egyes feladatoknál megadott határidőig egy-egy forrásállományt kell feltölteni az eLearning.unideb.hu portálon keresztül. A cél, hogy az adott feladatot a beküldött program a többi beküldött programnál optimálisabban oldja meg. A helyes megoldásokat pontokkal jutalmazzuk. A félév végén a legtöbb pontot gyűjtő három hallgató értékes jutalomban részesül.

A versenyen való részvétel regisztrációhoz kötött. Bővebb információkért olvassa el a kihelyezett plakátokat és a verseny oldalán található versenyszabályzatot, vagy forduljon Pánovics Jánoshoz a e-mail-címen!

e-Learning


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.