DExam angol nyelvű kurzusok

2018, február 1 - 12:00

Kedves Hallgatók!

A DExam Vizsgaközpontban a 2017/18. tanév II. félévében a következő angol nyelvű kurzusok indulnak az Informatikai Kar hallgatói számára. Az órák felvehetők a Neptunon keresztül. Az alábbi táblázat foglalja össze a tervezett időpontokat.

Az Informatikai szaknyelv az IK kötelezően választható tárgyai között található, míg a többi kurzus az Intézményi szabadon választható tárgyak között van.

Az órák helyszíne a DExam Vizsgaközpont (Komlóssy út 56) 20-as terme.

Érdeklődni a email címen, vagy személyesen Pásztorné Jékel Judit tanárnőnél a Vizsgaközpont 3-as irodájában lehet.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.