Középiskolai előadások karunkon

2018, január 29 - 12:15
A BSZC József Attila Gimnáziuma, Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája diákjait fogadta az Informatikai Kar.

Az EFOP-3.4.4-16-2017-00023 projekt (Az MTMI szakokra való bekerülést elősegítő innovatív programok megvalósítása a Debreceni Egyetem vonzáskörzetében) keretében a Debreceni Egyetem Informatikai Kar Kassai úti campusán fogadtuk a BSZC József Attila Gimnáziuma, Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája diákjait 2018. január 25-én.

A Polgárról érkező diákok két szakmai előadást hallgattak meg, az egyik a 3D technológiákról és a hozzá kapcsolódó modellezésről szólt, a másik pedig a Cisco technológiákat mutatta be nekik.

Továbi képek


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.