Középiskolai előadások karunkon

2018, január 25 - 13:15
A Szerencsi Szakképzési Centrum Tokaji Ferenc Gimnáziuma és Szakgimnáziumának diákjait fogadta az Informatikai Kar.

A Debreceni Egyetem Informatikai Kara az EFOP-3.4.4-16-2017-00023 projekt keretében 2018. január 23-án fogadta a Szerencsi Szakképzési Centrum Tokaji Ferenc Gimnáziuma és Szakgimnáziuma 45 diákját és 3 kísérő oktatóját. A projekt „Az MTMI szakokra való bekerülést elősegítő innovatív programok megvalósítása a Debreceni Egyetem vonzáskörzetében” címet viseli. Ezen szakmai kirándulás alkalmával két előadást szerveztünk a középiskolások számára:

  • Középiskolás diákok tájékoztatása képzéseinkről- Gyakorlatorientált alapszakok az Informatika Karon (Dr. Cserhátiné Vecsei Ildikó)
  • Cisco technológiák bemutatása (Dr. Gál Zoltán)

További képek


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.