Kari kapcsolatok

Ferris States University

Ferris States University A 2013-ban történő kapcsolatfelvételt követően oktatók cseréje után a kar képzésébe bekerült a Digital Forensics & Incident Response tárggyal. Folyamatban van a közös PTI MSc képzés kialakítása, ahol a nálunk elkezdett képzést a Ferris State University-n fejeznék be a diákok.
Northern Michigan University

 

Northern Michigan University

A NMU vezetése 2016-ban kereste meg a karunkat, és reményeink szerint hasonlóan virágzó kapcsolatot sikerül felépíteni a közeljövőben.

 

Frissítés dátuma: 2017.12.15.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.