Magyar Tudomány Ünnepe

2020, november 17 - 15:15
A Magyar Tudomány Ünnepe rendezvénysorozaton a Debreceni Egyetem Informatikai Kara „Jövőformáló tudomány” mottóval tudományos előadásokat tart.

A Magyar Tudomány Ünnepe rendezvénysorozat keretében a Debreceni Egyetem Informatikai Kara „Jövőformáló tudomány” mottóval tudományos előadásokat tart november 19-én, csütörtökön 16 órától.

Az előadások a következő linken tekinthetők meg:

https://unideb.webex.com/unideb/j.php?MTID=m4819e4b197a112f236df84876eadc55d

Részletes program:

https://inf.unideb.hu/sites/default/files/upload_documents/meghivo_mtu_2020_deik.pdf


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.