Láthatatlan Iskola és Debreceni Egyetem együttműködés

2022, január 28 - 10:15
Van pár kisdiák, aki a Te segítségedre vár!

Segíts hátrányos helyzetű, átmeneti otthonban lakó gyermekeknek, hogy ők is továbbtanulhassanak.

Magyar, matek, biosz, töri...
Bármilyen tantárgy, bármilyen korosztály, a Láthatatlan Iskolában a Te tudásod egy gyerek sikerévé és örömévé alakul át.

Jelentkezz hozzánk mentornak, majd figyeld, hogy milyen változást hozol egy gyerkőc életébe a tanításon keresztül.

"Az anyja elmondása szerint rengeteget komolyodott, az ösztöndíjából a család ellátására is költi, nem csak magának tartogatja. Bíztam benne, és erről megerősítést is kaptam, hogy az órák előtti beszélgetések az „élet dolgairól” előbb-utóbb megadják azt a kis plusz korrekciót életvezetésében."
 

További információt itt találsz:
https://www.lathatatlaniskola.hu/
https://www.facebook.com/lathatatlaniskola/
https://www.youtube.com/watch?v=Y_tdfkfr2do

Jelentkezni az alábbi linken tudsz:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfwHPBjvBfl3j-Kd7ZA4S_zNKF61nMILjutE6rYjj3kcwg54w/viewform


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.