Kutatók éjszakája

Minden év szeptember utolsó péntekén kora délutántól késő estig megnyílnak a máskor nem látogatható egyetemi helyszínek, és látogatóink bepillanthatnak a zárt ajtók mögött zajló, az emberiséget előre vivő új ötletek létrehozásába.

 

Ezen az alkalmon megismerkedhetnek a kutatói munka szépségeivel és izgalmával. Megtudhatják, hol és hogyan dolgozik egy kutató, milyen kihívások érik, és hogyan küzdi le a nehézségeket. Az Európai Unió Bizottsága által kezdeményezett eseménysorozat a társadalom minden tagjának bemutatja a kutatás és fejlesztés (K+F) fontosságát, emellett vonzóvá szeretné tenni a kutatói életpályát. Az ovisoktól a nagyszülőkig mindenki megismerkedhet az innovatív gondolkodás fontosságával.

A 2021-es Kutatók Éjszakáján Játékos Informatika címmel szervezünk programot szeptember 24-én 17 és 20 óra között az Informatikai Kar épületében (Debrecen, Kassai út 26.). A rendezvény díjtalanul látogatható, azonban programunk regisztrációköteles, melyre szeptember 15. 20 órától lehet jelentkezni a https:kutatokejszakaja.hu oldalon, ahol bővebb információ is olvasható az eseményről. Maximális résztvevői keret: 30 fő.

 

Frissítés dátuma: 2021.09.15.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.