Koronavírus - DEIK

Ez az oldal az Informatikai Kar koronavírussal kapcsolatos folyamatosan frissülő információit tartalmazza. Az Informatikai Karra is vonatkozó egyetemi szintű tájékoztatás a DE kapcsolódó oldalán található meg.

A Debreceni Egyetem egységeinek általános álláspontjához igazodva és a Hallgatói Önkormányzattal is egyeztetve a DE Informatikai Karán a 2021-2022-es tanév 1. félévében az oktatás - speciális kivételektől eltekintve - jelenléti formában indul.

A Debreceni Egyetem más egységeinek eljárásával is összhangban, a járványügyi helyzetre való tekintettel 2021.09.20-tól (hétfő) az Informatikai Kar épületeiben a szájat és orrot egyaránt eltakaró maszk viselése kötelező. Ez alól kivételt képez az oktató a tanórák során, amennyiben a hallgatóktól való biztonságos távolságtartás biztosított, továbbá az étel/italfogyasztás ideje. A rendelkezés visszavonásig érvényes.

A járványügyi helyzet esetleges romlása esetén a korábbi félévek hibrid/teljes online gyakorlatára lehet készülni a következő elemek életbe léptetésével a helyzet súlyosságától és a felsőbb rendelkezésektől függően:

  • nagy létszámú (40 fő feletti) előadások online formában való megtartása,
  • szemináriumi/laborcsoportok heti bontása,
  • teljes online óratartás.

A higiéniai előírások fokozott betartása továbbra is mindenképpen indokolt, beleértve a személyi és eszközökre vonatkozó fertőtlenítést és egyéb védekezési módokat. A védőoltás beadatásának felsőoktatásban betöltött fontosságára is szeretnénk felhívni a figyelmet.

 

Oktatással kapcsolatos információk

Távolléti oktatás dokumentumai veszélyhelyzet idejére (archív)

 


Kapcsolat

A kari működés szintjén megfogalmazódó kérdések/megjegyzések a    email címre küldhetők, vagy megadhatja a következő űrlapon: Koronavírus - Kapcsolati űrlap

Frissítés dátuma: 2021.09.23.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.