Kezdő programozó szakkör (EFOP 3.4.4. projekt)

Érdekel az informatika világa? Szeretnél több lenni egy egyszerű felhasználónál? Kíváncsi vagy, hogy hogyan készülnek azok az alkalmazások, amelyeket nap mint nap használsz? Érdekelnek a különböző algoritmusok, azok szerkezete, leírása különböző algoritmusleíró eszközökkel? Ha igen és még soha nem programoztál, akkor itt a helyed! Belekóstolhatsz a programozás rejtelmeibe, elmerülhetsz az algoritmusok világába!

A Kezdő programozó szakkörön kezdetben megtanulunk alapalgoritmusokat leírni, fejlesztve az algoritmizáló készségeinket, ezt követően az algoritmusokat átütetjük egy magas szintű programozási nyelvre.

 

Oktató: Biró Piroska

Oktató elérhetősége: 

Időpont: péntek délutánonként online formában.


 

Nulladik évfolyam - előkészítő (programozás) (EFOP 3.4.4. projekt)

 

Egyre kevésbé létezik olyan munkakör, ahol hosszú távra lehet tervezni valamilyen szintű programozási, algoritmizálási képességek nélkül. Ez a nulladik évfolyam - előkészítő szakkör azokat a 16-18 éves diákokat célozza meg, akik - akár már továbbtanulási célokból is, még egyetemi tanulmányaik megkezdése előtt - szeretnék elsajátítani a programozás alapjait, vagy elmélyíteni a már meglévő ezirányú tudásukat.

Egyrészt a szakköri alkalmak ideje alatt lehet megismerkedni ezzel az igen hasznos és ígéretes iránnyal, másrészt az mtmi portál segítségével otthonról is lehet próbálgatni a gyakorlásra kitűzött feladatok megoldását.

Oktató neve: Bertók Csanád

Oktató elérhetősége: 

Időpont: péntek délutánonként online formában.

Frissítés dátuma: 2020.09.29.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.