Kezdő programozó szakkör (EFOP 3.4.4. projekt)

Érdekel az informatika világa? Szeretnél több lenni egy egyszerű felhasználónál? Kíváncsi vagy, hogy hogyan készülnek azok az alkalmazások, amelyeket nap mint nap használsz? Érdekelnek a különböző algoritmusok, azok szerkezete, leírása különböző algoritmusleíró eszközökkel? Ha igen és még soha nem programoztál, akkor itt a helyed! Belekóstolhatsz a programozás rejtelmeibe, elmerülhetsz az algoritmusok világába!

A Kezdő programozó szakkörön kezdetben megtanulunk alapalgoritmusokat leírni, fejlesztve az algoritmizáló készségeinket, ezt követően az algoritmusokat átütetjük egy magas szintű programozási nyelvre.

Oktató: Biró Piroska

Oktató elérhetősége: 

Időpont: péntek délutánonként online formában.

Az érdeklődő diákok az alábbi form kitöltésével jelezhetik részvételi szándékukat február 25-ig:
https://forms.office.com/r/2R0j5tM0j4

Frissítés dátuma: 2022.02.21.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.