2020 ősz Informatikai Szakmai Napok

A Debreceni Egyetem Informatikai Karán 22. alkalommal, 2020. október 26-27-én kerül megrendezésre az Informatikai Szakmai Napok előadássorozat, melyre az Ön cégét/intézményét is tisztelettel meghívjuk.

 

Ez a rendezvény egy kicsit más lesz, mint amit a korábbi évek során megszokhattak, mivel online formában rendezzük meg. Az eseményen lehetőséget kínálunk céges/intézményi partnereinknek előadás tartására magyar és/vagy angol nyelven, valamint „standszobás” megjelenésre, próbainterjúk lebonyolítására.

 

Ebben az évben újdonsággal, két kísérőrendezvénnyel készülünk résztvevőinknek:

 

Részletes felhívás (pdf)

Cégeknek

Program

Hallgatóknak

Középiskolásoknak

Médiatár

 

Kapcsolattartó: Hegedűs Bence

E-mail:

Tel.: +36 20 216 44 99

 

Kiemelt parnereink:

 

 

 

 

Partnereink:

        

 

 

 

Frissítés dátuma: 2020.11.26.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.