Informatikai Szakmai Napok, 2019 ősz - Tanári felajánlások

Oktató neve Tantárgy Felajánlás
Kovács László Programozás Labor 2

1 jeggyel jobb jegy azon hallgatóknak, a számonkérésen legalább elégséges érdemjegyet szereznek és részt vesznek a szakmai nap mind a két napján meghallgatva legalább 12 előadást.
1 hiányzás elszámolása 5 előadásért.

Kovács László Nagy számitásteljesítményű Párhuzamos Programozási eszközök

1 jeggyel jobb jegy azon hallgatóknak, a számonkérésen legalább elégséges érdemjegyet szereznek és részt vesznek a szakmai nap mind a két napján meghallgatva legalább 12 előadást.
1 hiányzás elszámolása 5 előadásért.

Kovács László Adatkezelő programok fejlesztése 1 jeggyel jobb jegy azon hallgatóknak, a számonkérésen legalább elégséges érdemjegyet szereznek és részt vesznek a szakmai nap mind a két napján meghallgatva legalább 12 előadást.
1 hiányzás elszámolása 5 előadásért.
Kovács László Development Data Handling tools One missed laboratory will not be counted if a student can provide certificates that they attended 5 lectures and visited at least 5 booths in the two days. Only one missed class can be deleted this way.
The final grade higher than 2 of a subject could be increased by one if a student can provide certificates that they attended 12 lectures and visited at least 12 booths in the two days. Only one type you can use a certificate.
Hajdu András Programozási nyelvek 2 Látogatott előadásonkét 1%, max 3%-ig.
Burai Pál Operációkutatás
Matematika mérnököknek I.
5-5 előadás látogatása esetén 5-5 extra pont az első, illetve a második zh-ban.
Kocsis Gergely GI Hálózati Architektúrák és Protokollok Minden egyes szakmai napos előadás látogatást +1%-ra lehet váltani a vizsgán maximum 5% (azaz 5 előadás) erejéig.
A szerzett százalékokat csak gyakorlati aláírás és sikeres beugró birtokában lehet beszámítani, illetve elégtelen érdemjegy ezekkel nem javítható elégségesre.
Kádek Tamás Számítástudomány alapjai (GI BSc) Két-két szakmai előadáson való részvételért cserébe a „Számítástudomány alapjai” tárgy egy-egy kiszárthelyi dolgozata megismételhető.
A felajánlott lehetőség a már teljesített első négy kiszárthelyi dolgozatra vonatkozik és egy-egy hallgató legfeljebb két dolgozatot ismételhet meg.
A megismételt dolgozaton szerzett eredmény (függetlenül az elért pontszámtól) felülírja a korábbit.
Zichar Marianna Adatbázisrendszerek 3 előadás látogatása esetén +5% a vizsgán elégséges érdemjegytől.
Aszalós László A logika és a számítástudomány alapjai Eladásonként 1-1 röpdolgozatokba beszámolható pont (max. 7 pontig).
Harangi Balázs Programozás 2  1 jeggyel jobb jegy azon hallgatóknak, akik a számonkérésen legalább elégséges érdemjegyet szereznek és részt vesznek a szakmai nap mind a két napján, meghallgatva legalább 10 előadást.
Rácz Anett SAP adminisztráció 1 hiányzás elszámolása a LUPUS Consulting keddi előadásáért.
Major Roland Szoftverfejlesztés és tesztelés alapjai 3 előadáson való részvételért +1 pont, maximum +3 pontig. A szerzett pontok eloszthatók a két ZH között.

Frissítés dátuma: 2019.10.28.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.