IK pályázat hallgatói kutatási, fejlesztési és innovációs eredmény elismerésére

2020, november 19 - 10:00
A Debreceni Egyetem Informatikai Kara nappali tagozatos hallgatói részére pályázatot ír ki.

Pályázati kiírás

 

A Debreceni Egyetem Informatikai Kara nappali tagozatos hallgatói részére pályázatot ír ki. Hallgatói kutatási, fejlesztési és innovációs eredmény elismerése.

Pályázhatnak állami ösztöndíjas nappali alapképzések legalább II. éves hallgatói, valamint mesterképzések nappali tagozatos hallgatói. Pályázatot nyújthatnak be azok a nappali tagozatos hallgatók, akik színvonalas tanulmányi eredményeik mellett olyan tudományos kutatómunkát, szellemi alkotást hoztak létre, vagy fejlesztést végeztek, melyet hazai vagy nemzetközi tudományos fórumon (konferencián, folyóiratban, vagy önálló műként stb.) mutattak be, vagy részt vettek országos szakmai, tudományos versenyen a 2020-as naptári évben. A pályázó hallgató korrigált kreditindexe legalább 3,50 legyen a pályázat benyújtását megelőző két félév mindegyikében.

A támogatási összeget a beérkező pályázatok számának és minőségének függvényében határozzuk meg. (min. 50 000Ft)

1. Formai hibának minősül és a pályázatból való kizárást vonja maga után az, ha

  • nincs ajánlója a pályázónak,
  • nincs kitöltve az adatlap.

2. Kizáró ok az azonos időszakra elnyert Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíj.

A pályázatok benyújtásának határideje 2020. november 27-én 12:00 óra.

A pályázatokat digitálisan a email címre kell eljuttatni. A pályázatokhoz oktatói ajánlás szükséges.


Dokumentumok

 


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.