Hírek

10 máj
Álláslehetőség
Védelmi és biztonsági szektorban műkődő partnercégünk tehetséges geoinformatikus végzettséggel rendelkező munkatársakat keres.
10 máj
RoboTEC - Robot Engineering Contest
Join us this year in an online edition of RoboTEC full of challenges and surprises.
09 máj
Dolgozz a kibervédelemben!
Védelmi és biztonsági szektorban műkődő partnercégünk tehetséges végzős informatikus hallgatókat keres csapatába.
07 máj
Átvették a díjakat a jövő atomfizikusai
A Debreceni Egyetem csapatai végeztek az első hat helyen a Rosatom Central Europe, az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. és a Paks II. Zrt közös orosz-magyar atomenergetikai online feladatmegoldó versenyén. A Hackatom díjátadó ünnepségét pénteken tartották a Debreceni Egyetem Aulájában.
05 máj
EPAM Autósmozi Meetup
Az EPAM elhozta Debrecenbe a Magyarországon először megrendezésre kerülő EPAM Autósmozis / Drive-in Meetupját!
05 máj
„Maradj Hajdú-Biharban!” pályázati felhívás
A Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat pályázatot hirdet felsőfokú tanulmányokat folytatók számára, a „Maradj Hajdú-Biharban!” című ösztöndíj elnyerésére.
04 máj
Álláslehetőség
Védelmi és biztonsági szektorban működő partnercégünk tehetséges végzős informatikus hallgatókat keres.
04 máj
2021 BIT International Summer Program 'Cloud Lessons'
BIT will offer two programs Data Science and Big Data Technology and Chinese Language and Culture.
04 máj
Akadémiai elismerés
A Debreceni Egyetem három professzora részesült a Magyar Tudományos Akadémia Akadémiai Díjában idén. A BTK, az IK és a TTK egyetemi tanárai az MTA 194. közgyűlésének hétfői ünnepi ülésén vették át a tudományos elismeréseket.
04 máj
Létrejött a Magyarországi Drón Koalíció
Több mint 60 alapító tag, köztük a Debreceni Egyetem (DE) részvételével május 4-én megalakult a minisztériumokkal, valamint akadémiai és iparági szereplőkkel együttműködő Magyarországi Drón Koalíció (MDK).

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.