Hírek

17 nov
Magyar Tudomány Ünnepe
A Magyar Tudomány Ünnepe rendezvénysorozaton a Debreceni Egyetem Informatikai Kara „Jövőformáló tudomány” mottóval tudományos előadásokat tart.
17 nov
Online TDK a Debreceni Egyetemen
Magyar és külföldi hallgatók részvételével idén online rendezte meg hagyományos Tudományos Diákköri Konferenciáját (TDK) a Debreceni Egyetem. A legjobbak jövőre részt vehetnek az országos megmérettetésen is.
16 nov
Internships at Google
#CareerDevelopment #dscunideb #dschungary #DeveloperStudentClubs
12 nov
Google internships
Google has announced some internships for female students and students with Disabilities to encourage them toward Technology.
03 nov
Zoohackathon 2020.
Join the 2020 European Regional Virtual Zoohackathon on November 6-8!
03 nov
„Csúcstechnológia” a fogászoknál
Már két 3D technológiát alkalmazó fogászati nyomtatóval rendelkezik a Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Kara. A modern berendezéseket fogászati minták, implantológiai sablon készítésére, illetve szövettervezésre lehet használni.
29 okt
DevFest Budapest
A DevFest Budapest konferencia november 5-én 10:00 és 17:00 óra között kerül megrendezésre, online (live event) formában.
29 okt
UniHack
UniHack - an international hackathon for university and high school students. This year, we're going digital!
27 okt
Informatikai Szakmai Napok a felhőben
Már az első napon több mint 300 résztvevője volt az őszi Informatikai Szakmai Napoknak. A járványveszély miatt online formában tartott rendezvény két napja alatt több mint 30 előadást hallhatnak az informatika aktualitásai iránt érdeklődők.

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.