Hírek

01 okt
Online formában az informatikáról
Webinárium formájában tartotta meg a Lányok Napját a Debreceni Egyetem Informatikai Kara a vírusveszély miatt. Mintegy félszáz általános és középiskolás lány ismerkedett meg csütörtökön az informatika legújabb trendjeivel és a szakmában rejlő karrierlehetőségekkel.
29 szep
Lányok Napja idén online
A Debreceni Egyetem Informatikai Kara ebben az évben is csatlakozik a közép- és általános iskolás lányokat célzó nemzetközi kezdeményezéshez. A fiatalok szórakoztató és érdekes online foglalkozásokon keresztül ismerhetik meg az informatikusok világát, a terület karrierlehetőségeit.
28 szep
[futuRE:build]
Ideathon a Deutsche Telekom IT Solutions szervezésében 2020 november 13-án.
25 szep
Szakmai gyakorlat és teljes PhD ösztöndíj a CERN-ben, Svájcban
Az anyagtudományok, számítástudományok, műszaki tudományok, robotika, alkalmazott fizika területéről várják a hallgatók jelentkezését.
24 szep
SAP junior Tanácsadó
Jelentkezz most a Lupus Consulting Zrt. 2020 novemberében induló SAP junior Tanácsadó programjára!
17 szep
Erasmus+ hallgatói mobilitási pályázat a 2020/2021-es tanév tavaszi félévre
Megjelentettük a 2020/2021-es tanév tavaszi félévre vonatkozó hallgatói tanulmányi célú mobilitási pályázati felhívást angol és magyar nyelven.
17 szep
Informatika Tudományi Diákköri Konferencia
A 2020/2021-es tanév őszi online TDK konferenciáját 2020. november 12-én, csütörtökön 16 órától tartjuk. 
15 szep
Lezárult a SmartSoc projekt első éve.
A múlt héten véget ért a SmartSoc projekt első éve, melyet az ERASMUS+ program támogat.
15 szep
A digitális oktatásról
A Debreceni Egyetem hallgatói elégedettek az intézmény e-learning rendszerével. Ez derült ki a Gazdaságtudományi Kar által kezdeményezett intézményi felmérésből, amelyben a 2019/20-as tanév II. félévében, a járványhelyzet miatt bevezetett digitális oktatásról kérdezték a diákokat.
09 szep
Smart City Challenge
2020 második felében kerül megrendezésre az MCC-DJPlab Smart City Challenge csapatverseny.

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.