Hírek

08 jan
Global AI Bootcamp 2021 - Budapest, Hungary
Az esemény 2021 január 15-én kerül megrendezésre online formában.
08 jan
AI42 - Mathematics 1: Algebra
Online előadássorozat azok számára, akik szeretnék karrierjüket a data science és a mesterséges intelligencia (AI) területén kezdeni vagy fejleszteni.
06 jan
Kódolj határok nélkül! 2021
A NISZ Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. 2021-ben is meghirdeti „Kódolj határok nélkül!” országos programozó versenyét.
21 dec
IK-s kutatók nemzetközi sikere
Az ECMWF nemzetközi meteorológiai központnál nyert ösztöndíjat Baran Sándor egyetemi docens, míg az OCRE felhőtechnológiával foglalkozó konzorcium pályázatán Hajdu András professzor és kutatócsoportja szerepelt eredményesen.
10 dec
Fókuszban a molekuláris polaritonok
Eredményes kollaboráció a Debreceni Egyetem kutatói és az ELTE és a Heidelbergi Egyetem tudósai között.
07 dec
23. Gyires Béla Informatikai Nap
A Debreceni Egyetem Informatikai Kara december 11-én 23. alkalommal rendezi meg a Gyires Béla Informatikai Napot.
27 nov
Jövőbe mutató tudást kínál az IK
Új számítógépes laborokkal, a vállalati partnerekkel közösen fejlesztett korszerű tananyaggal, piacképes diplomával, modern környezetben várja a jövő programtervezőit, mérnökinformatikusait, gazdaságinformatikusait és informatikatanárait a Debreceni Egyetem Informatikai Kara.
26 nov
Flutter for beginners
DSC UNIDEB is here to help you become proficient in one of the fastest-growing technologies.
24 nov
Megkezdődött a DExpo
Több mint 1400 nézője volt a Debreceni Egyetem online beiskolázási rendezvényének, a DExpónak az első napon, amikor a TTK, az IK, valamint az MK mutatkozott be. Kedden az Állam- és Jogtudományi, a Bölcsészettudományi Kar és a tanárképzési szakok videóival folytatódik a tájékoztató.
23 nov
Online DExpo
Az online DExpo ma délután 4 órakor kezdődő programján az Informatikai Kar is bemutatkozik.

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.