Hírek

21 jan
Pályázati felhívás EFOP-3.6.3.
Belső kutatási pályázat EFOP-3.6.3. projekt keretében hallgatóknak, doktoranduszoknak és fiatal kutatóknak.
14 jan
Informatika – pálya perspektívákkal
Korszerű géptermekkel és kutatólaborokkal, valamint a legmodernebb multimédiás eszközökkel várja a felvételizőket az idén 15 éves Informatikai Kar. A tavaly megújult képzési programoknak kedvező a fogadtatása, egyre népszerűbbek az informatikai szakok a Debreceni Egyetemen.
10 jan
Innonic Academy: Product Roadmaps
2019-ben is folytatódik az Innonic Academy!
03 jan
Pályázati felhívás mester hallgatók számára
Keresünk 3 vállalkozókedvű, angolul jól tudó hallgatót aki szívesen részt venne a TEAMSOC21 projektben.
21 dec
Egyetemünk hírei az Alföld TV-n
MNB-elnök az egyetemen, szakmai versenyek, kitüntetések, TörDElő és adventi flashmob – a Debreceni Egyetem legfontosabb híreiről, eseményeiről tudósított decemberben is a Díszudvar magazin.
18 dec
„Segítség, informatikus leszek?!” - Oklevélátadó
Átvették oklevelüket a "Segítség, informatikus leszek?!” interaktív pályaorientációs fórum és játékos kvíz nyertesei Dr. Mihálydeák Tamástól.
10 dec
Csapatmunka a győzelemért
A Debreceni Egyetemen mérték össze tudásukat a régió legjobb fiatal programozói. Összesen 59 – köztük 25 középiskolás – csapat vett részt az Informatikai Kar Regionális Programozói Csapatversenyén.
26 nov
"Segítség, informatikus leszek?!"
Remek hangulatban került megrendezésre a „Segítség, informatikus leszek?!” interaktív pályaorientációs fórum és játékos kvíz.
23 nov
Nők az informatikában
Az informatikai pálya népszerűsítése, valamint a területen dolgozó és kutató nők szakmai kommunikációjának elősegítése a célja a Debreceni Egyetem Informatikai Kar kétnapos ADA konferenciájának, amely pénteken kezdődött az intézményben.
21 nov
TDK eredmények
2018/2019. tanév I. félévi Tudományos Diákköri Konferencia eredménye

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.