Hírek

12 már
Kanadai study tour!
Észak-amerikai piacra lépnél? Akkor itt a helyed! – study tour Kanadában
11 már
Informatikai Nyílt Nap a Morgan Stanley-nél
Szeretnéd megtudni, hogy a tanult vagy épp feltörekvő technológiáknak milyen alkalmazási lehetőségei vannak egy befektetési bank esetében?
08 már
ITU Telecom World 2019
2019. szeptember 9-12 között Budapesten megrendezésre kerülő ITU Telecom World konferencia
26 feb
Bírósági gyakorlat könyvtárosoknak
Márciustól a Debreceni Törvényszékhez tartozó bíróságok könyvtáraiban is teljesíthetik szakmai gyakorlatukat a Debreceni Egyetem Informatikai Karának informatikus könyvtáros hallgatói. Az erről szóló megállapodást kedden írta alá Mihálydeák Tamás dékán és Kahler Ilona elnök.
25 feb
Arató Mátyás ösztöndíj
Pályázati kiírás - Új Évezred Informatikai Fejlesztési Alapítvány Arató Mátyás ösztöndíj programja
18 feb
DE IK HÖK Kooptálás
A Debreceni Egyetem Informatikai Kar Hallgatói Önkormányzata KOOPTÁLÁST HIRDET 2 fő HÖK-képviselői hely betöltésére!
18 feb
Az MI Koalíció tagja lett az egyetem
Csatlakozott a mesterséges intelligencia kutatásának és felhasználásának erősítését célzó Mesterséges Intelligencia Koalícióhoz a Debreceni Egyetem. Az intézmény a szervezet több munkacsoportjának tevékenységébe is bekapcsolódhat.
18 feb
Oktatás, informatika, pedagógia
Az oktatásban használt információs és kommunikációs technológiák álltak a középpontban a Debreceni Egyetem Bölcsészettudományi Kar Nevelés- és Művelődéstudományi Intézetének szakmai rendezvényén, amelyet pénteken rendeztek a DAB Székházban.
14 feb
IT Biztonsági Verseny
IT Biztonsági verseny a Debreceni Egyetem nappali tagozatos hallgatói részére

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.