Hírek

16 ápr
TDK eredmények
2018/2019. tanév II. félévi Tudományos Diákköri Konferencia eredménye
15 ápr
Fiatal kutatói ösztöndíj pályázat
EFOP-3.6.1-16-2016-00022 Kutató ösztöndíj felhívás
15 ápr
Sokszínűség az informatikában
A szakma sokféleségét mutatják be a Debreceni Egyetem Informatikai Karának hétfőn kezdődött kétnapos rendezvényén. A 20. Informatikai Szakmai Napokon a hallgatók valamennyi szakterületről tájékozódhatnak az előadásokon és a cégek standjainál.
11 ápr
Karrierlehetőség az informatikában
A legújabb technológiákat, az aktuális szakmai témákat ismerhetik meg, és karriertanácsokat is kaphatnak a hallgatók április 15-én és 16-án az Informatikai Szakmai Napokon. Az előadás-sorozatot 20. alkalommal rendezik meg a Debreceni Egyetem Informatikai Karán.
10 ápr
Hiventures Unitrons Idea Challenge
A 9 milliós egyetemi kihívás
09 ápr
Jelentkezési rekord DEbrecenben
Az országos átlagot csaknem megtriplázva, 11 százalékkal többen jelentkeztek első helyen a Debreceni Egyetemre, mint tavaly – jelentette be Bartha Elek rektorhelyettes az intézményben tartott keddi sajtótájékoztatón.
05 ápr
20. Informatikai Szakmai Napok
A Debreceni Egyetem Informatikai Karán 20. alkalommal, 2019. április 15-16-án kerül megrendezésre az Informatikai Szakmai Napok előadássorozat.
28 már
Kutatói tréning
Érdekel a Big Data elemzés? Érdekel az oktatáskutatás? A kutatói utánpótlás tréning keretein belül mindkét területtel megismerkedhetsz!
25 már
FELHÍVÁS
Fejlesztői versenyt hirdet az Airbus

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.