Hírek

29 már
XVIII. Simonyi Konferencia
A Simonyi Konferencia Magyarország legnagyobb egyetemi hallgatók által szervezett éves technológiai konferenciája a BME-VIK szervezésében.
29 már
Zyntern Case Study Challenge
A tavaly nagy sikert arató Zyntern Case Study Challenge 2021-ben is megszervezi az év legnagyobb esettanulmányi versenyét!
29 már
Android Study jams with Kotlin!
In this event, you'll learn the basics of building Android apps with the Kotlin programming language.
29 már
Importance of Enterpenaurship in Tech!!
Speakers: Judit Katonáné Kovács (Associate Professor, University of Debrecen)
26 már
Upp! - Programozói pályázat a Debreceni Egyetem hallgatói részére
A leadási határidő április 9-ig meghosszabbítva.
24 már
Ipari problémákat oldottak meg
Több mint ötven vállalat tevékenységét támogatta a legkorszerűbb alkalmazott matematikai és informatikai módszerekkel a HU-MATHS-IN hálózat szolgáltató központja. A most befejeződött projektben a Debreceni Egyetem kutatói is aktívan közreműködtek.
22 már
Introduction to Firebase!!
Speakers: Dominik Šimoník (Google Developer Expert Firebase)
22 már
Hello Computer Vision!!
Speakers: Osama Zafar (Deep Learning Specialist, Social Media Team Head IDEA Comsats)
17 már
Kitüntetések az egyetem dolgozóinak
Az 1848/49-es forradalom és szabadságharc évfordulója alkalmából a Debreceni Egyetem vezetése idén is több mint száz munkatársát részesítette kitüntetésben. A most odaítélt Kiváló Dolgozó és Rektori Elismerő Okleveleket a járványhelyzet miatt később adják át.
16 már
Why Hackers target someone!!
DSC UNIDEB is collaborating with HACK-HUNT and hosting a webinar on Cyber Security.

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.