Hírek

31 máj
Kari Nyílt Nap
Kari Nyílt Nap keretében látta vendégül a debreceni Tóth árpád Gimnázium diákjait az Informatikai Kar.
29 máj
SAS Adattudós Hackathon
A SAS Adattudós Hackathon versenyt hirdet egyetemi hallgatók részére.
28 máj
„Maradj Hajdú-Biharban!” Ösztöndíj
A Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat „Maradj Hajdú-Biharban” címmel ösztöndíj pályázatot hirdet.
27 máj
Pályázati felhívás EFOP-3.6.3.
Belső kutatási pályázat EFOP-3.6.3. projekt keretében hallgatóknak, doktoranduszoknak és fiatal kutatóknak.
24 máj
ADA: fókuszban a női informatikusok
Az informatika és az MTMI más területein dolgozó és kutató nők mutatják be tevékenységüket, vitatják meg az aktuális kérdéseket a Debreceni Egyetem Informatikai Karának konferenciáján. Az ADA 2019 – Nők az informatikában című tanácskozáson a Neumann Társaság új szakosztálya is bemutatkozik.
22 máj
„A fejlődés ellen nincs gyógyszer…”
A Debreceni Egyetem Egyetemi és Nemzeti Könyvtárában zárja országjáró körútját a Neumann Társaság első fél évszázadát bemutató vándorkiállítás. A szerdán megnyílt tárlat egy hónapon át látható a Főépületben, a DEENK előcsarnokában.
15 máj
EFOP-3.6.1 - Hallgatói pályázati felhívás
Benyújtási határidő: 2019.05.15 és 2019.06.30 közötti időszakban folyamatosan.
13 máj
PÁLYÁZATI FELHÍVÁS – 2019
L’ORÉAL-UNESCO Magyar Ösztöndíj a Nőkért és a Tudományért
30 ápr
Lányok az informatikában
Kipróbálták a 3D-s nyomtatást, a rendszergazdák munkájával és a virtuális valósággal ismerkedtek a diákok a Lányok napján a Debreceni Egyetem Informatikai Karán. A keddi rendezvény célja, hogy a lányok számára is vonzóvá tegyék az informatikai pályát.

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.