Hírek

12 feb
Kiemelkedő konferenciacikkek, folyóiratcikkek díjazása
Az Informatikai Kar vezetése növelni szeretné a Karon készült minőségi publikációk számát
05 feb
Universitas Alapítvány 2020-as pályázat
Universitas alapítvány nappali tagozatos hallgatói, fiatal oktatói és kutatói részére.
05 feb
Angolul is a betegek szolgálatában
A magyar után már az angol nyelvű verziója is letölthető a Debreceni Egyetem egyedülálló egészségügyi applikációjának. Az UD Mediversity appon keresztül mostantól a külföldi betegek számára is elérhető a telefonkönyv, a szakrendelés- és orvoskereső is.
04 feb
Nyílt Nap középiskolásoknak
A szolnoki Verseghy Ferenc Gimnázium természettudományi és matematika tagozatának diákjai látogattak el az Informatikai Kar Kassai úti campusára.
04 feb
IK: adattudománytól az e-sportig
Naprakész tudás, piacképes diploma, biztos elhelyezkedés – a legfejlettebb technológiákkal, korszerű tananyaggal és csúcskategóriás infrastrukturális háttérrel várja leendő hallgatóit a Debreceni Egyetem Informatikai Kara.
31 jan
ABAP Programozói kurzus
Jelentkezz ABAP programozói kurzusunkra!
27 jan
Szakkörök leendő informatikusoknak
Folytatódnak a Debreceni Egyetem Informatikai Karának térítésmentes szakkörei. Februártól ismét várják az informatika iránt érdeklődő középiskolásokat, akik a képzés segítségével felkészülhetnek felsőfokú informatikai tanulmányaikra.
16 jan
BME CrySyS Student Core
A BME CrySyS Student Core idén is megrendezi az immár hagyományos CrySyS Security Challenge hacker versenyt.
08 jan
Hack Kosice 2020 - Hackathon
24 hours. 250 hackers. 1 spirit.

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.