Hírek

16 ápr
Oklevelek kiadása
Nyelvvizsga hiánya miatt korábban ki nem állított oklevelek kiadásával kapcsolatos eljárásrend és technikai feltételrendszer kialakítása folyamatban.
02 ápr
Átálltak a távoktatásra
A Debreceni Egyetem mind a 14 karán elkezdődött a távoktatás március 23-án. A veszélyhelyzet miatt elrendelt új rend az intézményben mintegy 30 ezer hallgatót és több mint ezerötszáz oktatót érint. A Szenátus döntése nyomán a tavaszi félév – szükség esetén – meghosszabbítható augusztus 31-éig.
20 már
KORONAVÍRUS-KARI INFORMÁCIÓ
Ez az oldal az Informatikai Kar koronavírussal kapcsolatos folyamatosan frissülő információit tartalmazza.
18 már
Jól halad a távoktatás kidolgozása
A Debreceni Egyetem mind a 14 karán folyamatban van a távoktatáshoz szükséges kurzusok és digitális tananyagok készítése. Az oktatóknak az intézmény Multimédia és E-learning Technikai Központja (METK) nyújt segítséget, hogy március 23-tól minden szakon elkezdődhessen az oktatás.
16 már
Egyetemi kitüntetések
Az 1848/49-es forradalom és szabadságharc 172. évfordulója alkalmából a Debreceni Egyetem vezetése az intézmény több mint 100 munkatársát részesítette elismerésben. A kitüntetéseket a megemlékezés elhalasztása miatt későbbi időpontban adják át.
06 már
Famelab – tudományról kreatívan
A FameLab a világ egyik vezető tudománykommunikációs versenye.
02 már
"A rendezvény elmarad" 2020 tavasz Informatikai Szakmai Napok
A Debreceni Egyetem Informatikai Karán 22. alkalommal, 2020. április 6 - 7-én kerül megrendezésre az Informatikai Szakmai Napok előadássorozat.
26 feb
A mesterséges intelligencián alapuló tanulmányok szellemi tulajdon - védelme
A kutatáshasznosítási és technológiatranszfer központ innovációs képzéssorozatának újabb állomása.
21 feb
Karrierablak 2019/20 II. félév
A Hallgatói Karrierközpont a Debreceni Egyetem Bölcsészettudományi Karával együttműködve minden félévben meghirdeti előadás-sorozatát.
14 feb
Javascript tréning
Vegyél részt ingyenes JavaScript tanfolyamunkon és tanulj tapasztalt szakemberektől.

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.