Hírek

19 máj
Developers Students clubs
Google is looking for students to be leaders on campus for the Developer Student Clubs program.
11 máj
Matlab a tudomány szolgálatában
A Debreceni Egyetem (DE) valamennyi polgára számára elérhető április vége óta a Matlab-Simulink szoftvercsalád. Az intézményi szintű jogosultságnak köszönhetően a hallgatók, az oktatók, a kutatók és munkatársak irodai, hordozható és otthoni számítógépen is jogtisztán használhatják.
07 máj
A Tématerületi Kiválóság Program keretében sikeresen zárult le a Matlab beszerzése
A Tématerületi Kiválóság Program keretében sikeresen zárult le a Matlab beszerzése.
05 máj
Nemzeti Tehetség Központ - Mentorálási pályázat
Megjelent a Nemzeti Tehetség Központ mentorpályázata.
05 máj
Nemzet Fiatal Tehetségeiért Ösztöndíj
A Nemzeti Tehetség Program keretében megjelent a Nemzet Fiatal Tehetségeiért Ösztöndíj pályázati kiírása.
30 ápr
Oklevelek - rekordszámú igénylés már az első napon
Egyedülálló, rekordidő alatt kialakított internetes regisztrációs felületen kezdte meg szerdán az adategyeztetést a Debreceni Egyetem (DE) azon volt diákjaival, akik eddig a nyelvvizsga hiánya miatt nem kaphatták meg diplomájukat. Már az első napon több mint 1200-an kérték oklevelük kiadását.
28 ápr
Programozás órát tart általános iskolásoknak a DEAC-Hackers
A DEAC-Hackers elsősorban a szervezett játékban, az e-sport tevékenységben és annak kutatásában érdekelt, ám utánpótlásnevelés is fontos számukra.
24 ápr
EURAXESS - Postdoc MSCA IF opportunities in Luxembourg
Organisations from Luxembourg (public or private) expressed an interest in hosting postdoctoral researchers for a wide range of projects.
24 ápr
Az e-sport egyre népszerűbb
Megállt az élet a sportpályákon a koronavírus-járvány miatt. Kivételt jelent viszont az e-sport, amire komoly figyelem irányult.
24 ápr
IK: a járvány terjedését modellezik
A mesterséges intelligencia és a gépi tanulás módszereivel jelzik előre a koronavírus-járvány terjedését a Debreceni Egyetem Informatikai Karának kutatói. A több kar közreműködésével készült speciális szoftver folyamatosan modellezi a várható esetszámot és a járvány alakulását.

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.