Hírek

04 máj
Akadémiai elismerés
A Debreceni Egyetem három professzora részesült a Magyar Tudományos Akadémia Akadémiai Díjában idén. A BTK, az IK és a TTK egyetemi tanárai az MTA 194. közgyűlésének hétfői ünnepi ülésén vették át a tudományos elismeréseket.
03 máj
Akadémiai elismerések a közgyűlésen
A MTA Elnöksége kiemelkedő tudományos munkássága elismeréseként megosztott Akadémiai Díjban részesítette Vaszil Györgyöt.
30 ápr
DEV/DES DAYS 2021
Join 3000+ software developers and designers to get inspired by keynotes and learn from hands-on sessions and each other.
29 ápr
Tartalmas szórakozás: demedia.hu
A tesztidőszakot követően immár normál üzemben működik a demedia.hu internetes magazin oldal, melyet a Debreceni Egyetem rádiója, az FM90 Campus Rádió az év elején hozott létre. A weboldal tartalmának jelentős része az egyetemről szól.
28 ápr
Morgan Stanley Virtuális Nyílt Nap
Vegyél részt a Morgan Stanley virtuális nyílt napján május 6-án!
20 ápr
TDK Konferencia 2020/2021. tanév II. félév
Tudományos Diákköri Konferenciára időpontja 2021. április 22. (csütörtök) 16:00. óra
15 ápr
IT hackathon
Online nemzetközi versenyre várják IT területen tanuló, innovatív ötletekkel rendelkező tehetséges diákok jelentkezését.
13 ápr
Google Developer Student Club 2021 Lead applications are open!
Applications for Google Developers Student Club Lead are live. Apply now!
07 ápr
Informatikai Szakmai Napok a felhőben
Szakmai előadásokkal, vállalati partnerek bemutatkozásával, próbainterjúkkal, valamint újdonságként tematikus képzésekkel várja a hallgatókat és az érdeklődő középiskolásokat a Debreceni Egyetem Informatikai Kara az 23. Informatikai Szakmai Napokon.
01 ápr
23. Informatikai Szakmai Napok
A 23. Informatikai Szakmai Napok honlapján elérhető a rendezvény programja, az előadásokhoz történő csatlakozás leírása és a céges standszobák.

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.