Hírek

11 feb
Felhívás Informatika Tudományi Diákköri Konferencián való részvételre
A DEIK 2021. április 22-én, 16 órai kezdettel tartja a 2020/2021-es tanév tavaszi Informatika Tudományi Diákköri Konferenciáját.
10 feb
EPAM Junior Front-end Online Training
3 hónapos ingyenes online tréninget hirdet az EPAM.
10 feb
Lupus Consulting felhívás
Lupus Consulting egy közösségi túra-alkalmazás fejlesztéséhez keresnek agilis és kreatív fejlesztőt.
09 feb
Google Cloud Event
Google Cloud Study Jam organized by DSC Unideb, GDG Budapest & Women Techmakers Budapest.
09 feb
2021 Solution Challenge
Solution Challenge 2021 organized by Google Developers with the collaboration of the United Nations.
08 feb
Véget értek a téli diplomaosztók
Rendhagyó módon, online tartotta téli diplomaosztó ünnepségeit 2020. december 14. és 2021. február 5. között a Debreceni Egyetem négy kara. Az okleveleket a karok Tanulmányi Osztályán személyesen vehette át, vagy postai úton kapta meg a 787 végzős, friss diplomás hallgató.
05 feb
Online diplomaosztó
A DE Informatikai Karának online diplomaosztó ünnepségét a Debreceni Egyetem YouTube csatornáján közvetítjük 2021. február 5-én 16 órától.
02 feb
Online nyílt nap az Informatikai Karon
Interaktív rendezvényt tart az informatika iránt érdeklődő felvételizőknek a Debreceni Egyetem Informatikai Kara. Az IK képzési és kutatási kínálata mellett a kar közösségi életéről, valamint az elérhető ösztöndíjakról és mobilitási programokról is tájékoztatják a középiskolásokat.
01 feb
INNOSID projekt
Az eredeti ütemben halad az INNOSID projekt, mely elismerést is kapott Horvátországban.

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.