Hírek

10 dec
Csapatmunka a győzelemért
A Debreceni Egyetemen mérték össze tudásukat a régió legjobb fiatal programozói. Összesen 59 – köztük 25 középiskolás – csapat vett részt az Informatikai Kar Regionális Programozói Csapatversenyén.
23 nov
Nők az informatikában
Az informatikai pálya népszerűsítése, valamint a területen dolgozó és kutató nők szakmai kommunikációjának elősegítése a célja a Debreceni Egyetem Informatikai Kar kétnapos ADA konferenciájának, amely pénteken kezdődött az intézményben.
21 nov
TDK eredmények
2018/2019. tanév I. félévi Tudományos Diákköri Konferencia eredménye
15 nov
Startup Hét Debrecen
Startup Hét Debrecen: egy hétre ismét Szilícium-völggyé válik a város
14 nov
Programozó versenyre felhívás
DEIK Regionális Programozó Csapatverseny 2018
13 nov
Hiánypótló informatikai meetup
A novemberi előadáson a mobilprogramozás rejtelmeibe vezették be az érdeklődőket.

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ