Hírek

03 okt
Aws Day Budapest
Kedves Felhő-rajongók! Idén is elérkezett az AWS Day Budapest ideje!
30 szep
Energetikai intézkedések az egyetemen
Dolgozói körlevélben tájékoztatta a Debreceni Egyetem oktatóit, kutatóit és dolgozóit az intézmény kancellárja az energiafogyasztás mérséklését célzó beavatkozási lehetőségekről. Az intézkedések október 1-jétől a tanulmányi időszak végig december 9-ig hatályosak, és nem korlátozzák az oktatási, illetve vizsgáztatási tevékenységet.
30 szep
IT traineeship 2023 - Java/Web developer trainee
The European Ombudsman welcomes applications from anybody who meets the eligibility criteria and required qualifications.
27 szep
Tennél a jobb jövőért? Az újító benned lakik!
Egészséges, zöld ropi? Önvezető motor? – innovatív ötleteket támogat idén ősszel is a Debreceni Egyetem stUDinnovate Innovációs Ösztöndíjprogramja.
21 szep
#Hacktivity2022 NOW+NEXT Kiberbiztonsági Konferencia
Készen álltok a #Hacktivity2022 NOW+NEXT IT Biztonsági Fesztiválra?
21 szep
Magyar Közigazgatási Ösztöndíjprogram
A program lehetőséget kínál fiatal szakemberek számára, hogy szakmai karrierútjukat a hazai és nemzetközi közigazgatásban alapozzák meg,.
20 szep
Formáld a világod! <19 Szabadfogású Számítógép Verseny
A C3 Kulturális és Kommunikációs Központ Alapítvány szervezésében ismét meghirdetik a Formáld a világod! <19 Szabadfogású Számítógép Versenyt.
19 szep
DevOps with Docker & Kubernetes, K8s Secret management on Google Cloud
Tudjátok, hogyan egyszerűsíthetitek a munkafolyamatokat a Docker és a Kubernetes használatával? Vagy szeretnétek tanulni a K8s Secret management-jéről
19 szep
Közeleg a Kutatók Éjszakája!
Négy megye, öt település, 200 program – ez a számok tükrében a Kutatók Éjszakája a Debreceni Egyetemen, amely idén már 15. alkalommal csatlakozik a rendezvénysorozathoz. A szeptember 30-ai programokra már lehet regisztrálni a https://kutatokejszakaja.hu/ weboldalon.
19 szep
SIkeres "OTKA" kutatási témapályázatok az Informatikai Karon
Sikeres pályázatokat nyújtottak be az Informatikai Kar kutatói az "OTKA" kutatási témapályázatok 2022. évi kiírásán

Oldalak

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.