Hírek

07 ápr
Informatikai Szakmai Napok a felhőben
Szakmai előadásokkal, vállalati partnerek bemutatkozásával, próbainterjúkkal, valamint újdonságként tematikus képzésekkel várja a hallgatókat és az érdeklődő középiskolásokat a Debreceni Egyetem Informatikai Kara az 23. Informatikai Szakmai Napokon.
01 ápr
23. Informatikai Szakmai Napok
A 23. Informatikai Szakmai Napok honlapján elérhető a rendezvény programja, az előadásokhoz történő csatlakozás leírása és a céges standszobák.
29 már
XVIII. Simonyi Konferencia
A Simonyi Konferencia Magyarország legnagyobb egyetemi hallgatók által szervezett éves technológiai konferenciája a BME-VIK szervezésében.
29 már
Zyntern Case Study Challenge
A tavaly nagy sikert arató Zyntern Case Study Challenge 2021-ben is megszervezi az év legnagyobb esettanulmányi versenyét!
29 már
Android Study jams with Kotlin!
In this event, you'll learn the basics of building Android apps with the Kotlin programming language.
29 már
Importance of Enterpenaurship in Tech!!
Speakers: Judit Katonáné Kovács (Associate Professor, University of Debrecen)
26 már
Upp! - Programozói pályázat a Debreceni Egyetem hallgatói részére
A leadási határidő április 9-ig meghosszabbítva.
24 már
Ipari problémákat oldottak meg
Több mint ötven vállalat tevékenységét támogatta a legkorszerűbb alkalmazott matematikai és informatikai módszerekkel a HU-MATHS-IN hálózat szolgáltató központja. A most befejeződött projektben a Debreceni Egyetem kutatói is aktívan közreműködtek.
22 már
Introduction to Firebase!!
Speakers: Dominik Šimoník (Google Developer Expert Firebase)
22 már
Hello Computer Vision!!
Speakers: Osama Zafar (Deep Learning Specialist, Social Media Team Head IDEA Comsats)

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.