Hírek

21 jan
DSC Solution Challenge
The Developer Student Clubs 2021 Solution Challenge is here!!
21 jan
AI42 Global AI Bootcamp
"Tanuljatok tőlünk a mesterséges intelligenciáról, tanuljátok meg az alapokat és legyen magabiztos tudásotok a matematikai alapokról is." (AI42)
19 jan
CrySyS Security Challenge 2021
Ha érdekel az IT security és az etikus hackelés akkor a CrySyS SecChallenge neked való kihívás!
11 jan
2021. szeptemberére meghirdetett képzéseink
Elérhető a 2021. szeptemberétől induló képzéseinkre vonatkozó felvételi tájékoztató.
08 jan
Global AI Bootcamp 2021 - Budapest, Hungary
Az esemény 2021 január 15-én kerül megrendezésre online formában.
08 jan
AI42 - Mathematics 1: Algebra
Online előadássorozat azok számára, akik szeretnék karrierjüket a data science és a mesterséges intelligencia (AI) területén kezdeni vagy fejleszteni.
06 jan
Kódolj határok nélkül! 2021
A NISZ Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. 2021-ben is meghirdeti „Kódolj határok nélkül!” országos programozó versenyét.
21 dec
IK-s kutatók nemzetközi sikere
Az ECMWF nemzetközi meteorológiai központnál nyert ösztöndíjat Baran Sándor egyetemi docens, míg az OCRE felhőtechnológiával foglalkozó konzorcium pályázatán Hajdu András professzor és kutatócsoportja szerepelt eredményesen.
10 dec
Fókuszban a molekuláris polaritonok
Eredményes kollaboráció a Debreceni Egyetem kutatói és az ELTE és a Heidelbergi Egyetem tudósai között.

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.