HCSC 2020 verseny

2020, október 12 - 08:45
A Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézet csapatversenyt szervez.

A Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézet 2020.10.15 – 19. között ismét IT biztonsági csapatversenyt szervez Hungarian Cyber Security Challenge 2020 (HCSC’20) néven, amelyre maximum 3 fős kollektívák jelentkezését várják a szervezők. A versenyre minden olyan magyar állampolgárságú személy jelentkezhet, aki a 16. életévét betöltötte.

A verseny alapjául szolgáló nyílt internetről elérhető technikai platformot az Avatao.com Innovative Learning Kft. fejleszti és üzemelteti. A verseny résztvevőinek a szervezők úgynevezett „capture the flag” (CTF) típusú feladatokat biztosítanak a portálon keresztül. A megmérettetés során az eddigi HCSC versenyeken alkalmazott technikai jellegű feladatok mellett kommunikációs feladatok is lehetnek.

A regisztráció 2020.09.12-én (szombaton) 00:00 órakor indul és 2020.10.14-én (szerdán) 24:00 óráig tart.

A verseny rendhagyó módon két online fordulóban (elődöntő és döntő) kerül lebonyolításra. Az október 19-ei döntőbe az elődöntő 10 legjobb csapata jut.

Ne feledjétek: itt most egyáltalán nem lesz szükség a személyes jelenlétre, még a döntő során sem!

Nyeremények:

a. az első helyezett csapat tagjai fejenként 350.000 forintos vásárlási utalvány,

b. a második helyezett csapat tagjai fejenként 250.000 forintos vásárlási utalvány,

c. a harmadik helyezett csapat tagjai fejenként 200.000 forintos vásárlási utalvány.

 

 

További információ:
https://nki.gov.hu/rendezvenyek/hcsc


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.