Global AI Bootcamp 2021 - Budapest, Hungary

2021, január 8 - 14:30
Az esemény 2021 január 15-én kerül megrendezésre online formában.

A Global AI Bootcamp központja Hollandiában található, a vezetőség tagjai a világ különböző országaiból érkeznek. Fő támogató a Microsoft. Az esemény a minőségi tartalom, a fantasztikus előadások és a gyakorlati oktatás tökéletes egyensúlyát biztosítja a hasonló gondolkodású közösségének.

Megtanulhatod, hogyan valósíts meg mesterséges intelligencia megoldásokat a már előkészített mesterséges intelligencia szolgáltatások használatával, például a kognitív szolgáltatásokkal és a Bot Framework-el. Továbbá az AI Builder segítségével is taníthatod az MI megoldásodat.

A Magyarországon tartott esemény nyelve magyar lesz.

Részletek az alábbi linken (előadók, témák és az agenda):

Global AI Bootcamp 2021 - Budapest, Hungary

További információ más eseményekről:
 Global AI Bootcamp - 15-16 January 2021 - All around the world.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.