[futuRE:build]

2020, szeptember 28 - 08:45
Ideathon a Deutsche Telekom IT Solutions szervezésében 2020 november 13-án.

A világunk folyamatosan változik. A DT-ITS elkötelezetten támogatja azokat a hatékony megoldásokat, melyek segítik az ügyfeleinket és partnereinket a mindennapi kihívások kezelésében. Folyamatosan dolgozunk különböző együttműködési lehetőségeken az egyetemekkel,intézményekkel és cégekkel az EU-n belül.

Egyetemi diákokat, kreatív startupper-eket és innovatív elméket keresünk, akik friss ötleteikkel változást tudnának hozni világunkban, de a pénzügyi és szakmai háttér hiánya korlátozza őket. A DT-ITS segít az első lépés megtételében.

Találkozzunk online november 13-án! Foglalj helyet a virtuális asztalunknál!

A regisztrált résztvevők megkapják az ideathon kézikönyvet, valamint hozzáférést biztosítunk az online közösségi és ötlet megosztó felületünkhez.

További információ:
LINK


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.