Debreceni Tesztelői Kerekasztal | Debreceni Egyetem

Debreceni Tesztelői Kerekasztal

Kapcsolat

Név: Balla Tibor
Telefonszám: +36 20 221 0358

Bemutatkozás

A Debreceni Tesztelői Kerekasztal a szoftvertesztelői szakma debreceni képviselőiből jött létre. A kezdeményezés célja, hogy olyan platformot biztosítson a szakmának, mely elősegíti a tesztelés presztízsnövelését és népszerűsítését, a tudásközvetítést, illetve a pályakezdők és a munkaerőpiac közötti kapcsolatteremtést. Szándékunk, hogy partnerkapcsolataink folyamatos bővítésével és rendezvényeink segítségével emeljük a tesztelői szakma megbecsültségét és hozzájáruljunk a munkaerő-piaci igények kielégítéséhez.

Küldetésnyilatkozat

A DTK azzal a céllal jött létre, hogy

  • Debrecenben és vonzáskörzetében jól képzett szoftvertesztelők legyenek a munkaerőpiacon;
  • a szoftvertesztelés, mint szakma ismert és elismert legyen;
  • segítséget nyújtson a tagoknak a nemzetközi trendek követésében és a szakma fejlesztésében.

A célok eléréséért a DTK szakmai fórumokat szervez, gyakorlatorientált képzéseket állít össze, támogatja a tagokat abban, hogy az alaptevékenységükön keresztül hozzájáruljanak a célok eléréséhez. A DTK tagjai szoftvertesztelésben érdekelt cégek, képző intézmények, munkaerő közvetítő szervezetek és magánszemélyek.

Frissítés dátuma: 2018.02.26.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.