DevFest Budapest

2020, október 29 - 11:15
A DevFest Budapest konferencia november 5-én 10:00 és 17:00 óra között kerül megrendezésre, online (live event) formában.

Az érdeklődők a konferencia weboldalán tájékozódhatnak a részletekről és itt érik el a regisztrációs lehetőséget is: https://devfest.hu/

A program itt olvasható: https://devfest.hu/schedule/

 

Az eseményről:

  • az előadók a világ különböző pontjairól élőben adnak elő
  • az előadások nagyjából fél óránként követik egymást, délelőttre egy plenáris jellegű előadássorozatot, délutánra pedig párhuzamosan két stream-et terveznek a szervezők.
  • a délutáni kerekasztal beszélgetésen a gyártók képviselői (akik a keynote szekcióban délelőtt előadnak) és a DT-ITS képviseletében Jorzsits Árpád vesz részt, Jánosi Balázs moderálása mellett.

Számos nagyszerű előadóval és igazán izgalmas témákkal készülnek.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.