CrySyS Security Challenge 2021

2021, január 19 - 10:00
Ha érdekel az IT security és az etikus hackelés akkor a CrySyS SecChallenge neked való kihívás!

Ha érdekel az IT security és az etikus hackelés, ha már hallottál a CTF versenyekről, ha ismerősek azok a fogalmak, hogy SQL injection, stack overflow és RSA, akkor a CrySyS SecChallenge neked való kihívás!

Az idén már a sokadik alkalommal megrendezésre kerülő CrySyS SecChallenge célja, hogy változatos és izgalmas feladatokkal népszerűsítse az IT security-t, megadja az első lépést a kezdőknek, elmélyítse a tapasztaltak tudását. A legjobb eredményt elérő hallgatók - a tárgynyeremények mellett - meghívást kaphatnak a CrySyS Student Core-ba és a c0r3dump CTF csapatba is.

Fontosabb információk:
  - Honlap: https://secchallenge.crysys.hu
  - Email:
  - Twitter: https://twitter.com/c0r3dumpCTF
  - Regisztráció kezdete: február 8.
  - Verseny időtartama: február 26. 17:00 - március 16. 17:00

A verseny előtt és alatt elsősorban a SecChallenge Discord csatornáján keresztül érhető majd el több információ:
https://discord.gg/P3fyFVSb7p

Várunk benneteket, sok sikert és jó versenyzést!
CrySyS Student Core és c0r3dump CTF csapat


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.