Beiskolázás

A Debreceni Egyetem Informatikai Kara számos pályaorientációs és nyílt napot szervez, amelyen a középiskolás diákok és szüleik kaphatnak első kézből tájékoztatást a karon folyó oktatási tevékenységről, kutatási lehetőségekről, egyéb speciális szakmai programokról.

Szívesen fogadjuk a középiskolás csoportok jelentkezését, számukra célirányosan szervezünk szakmai programot előzetesen leegyeztetve a témákat.

Amennyiben a középiskola kéri, hogy oktatóink tartsanak előadást diákjaik számára az iskolában, azt is készséggel felvállalja az Informatikai Kar. Számos olyan kutatási téma van, amely felkeltheti a diákok érdeklődését és döntő lehet pályaválasztásuk szempontjából is.

Bővebb információ:  -en és szülői tájékoztató oldalon.

Frissítés dátuma: 2020.09.30.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.