Az e-sport egyre népszerűbb

2020, április 24 - 08:15
Megállt az élet a sportpályákon a koronavírus-járvány miatt. Kivételt jelent viszont az e-sport, amire komoly figyelem irányult.

 A koronavírus-járvány miatt a legtöbb sportágban még edzéseket sem lehet tartani, nemhogy mérkőzéseket vagy versenyeket rendezni. Kivétel viszont az e-sport, amire komoly figyelem irányult az elmúlt hetekben. A témáról a Dehir készített riportot Szabó Józseffel, a DEAC Hackers szakosztályvezetőjével és Bátfai Norberttel, a DEAC Hackers kutatási vezetőjével, amely videóval együtt elérhető.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.