Aws Day Budapest

2022, október 3 - 13:00
Kedves Felhő-rajongók! Idén is elérkezett az AWS Day Budapest ideje!

Csatlakozzatok a következő izgalmas online eseményre AI/ML témában!☁️

A workshop első felében megismerhetitek, hogy az Amazon hogyan használja az AI/ML-t és az automatizálást a hatékonyság növelésére és az ügyfelek igényeinek kielégítésére, többek között a robotika, a computer vision és az IoT segítségével. Ezek után pedig AI/ML szolgáltatásokat imserhettek be közelebbről AWS-en.

Időpont: október 6. 9:00 (CEST)

Helyszín: online (webex)

Ne felejtsétek el részvételi szándékotokat jelezni, a streaming link csak ezután válik elérhetővé.

Agenda

09:00 Köszöntés & előadók bemutatása - Madhu Kumar Yeluri (T-Systems)

09:15 Innovation Culture – Lengyel Attila (AWS)

10:15 AWS in the Amazon Fulfillment Center - Attila Lengyel (AWS)

11:15 Szünet / Q&A 11:30 Overview on AI/ML Services on AWS (probable demo of DeepRacer) - Madhu Kumar Yeluri (T-Systems)

12:00 Q&A

A részletekért és a streaming linkért kattintsatok IDE.

Az előadások nyelve: angol

A részvétel ingyenes.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.