Állásajánlatok ismertető

Tisztelt Hölgyem/Uram!

A cégektől nap mint nap kapunk álláshirdetéseket nyomtatott formában. Féltucatnyi hirdetőtáblánk ellenére szinte heti forgásban vannak hirdetések, a régieket felváltják az újak. A honlapunkon viszont ezek az álláshirdetések hosszabban, rendezettebb formában, és kereshetően is elhelyezhetőek.
Miután ebből nem csinál(hat)unk üzletet, a hirdetések a honlap csak a diákok által elérhető részére kerülnek fel. A hirdetések gyűjtőoldalán a következő információk szerepelnek, ezeket kérjük megadni:

  • Betöltendő munkakör:
  • Hirdető egység (munkahely):
  • Munkavégzés helye:
  • Hirdetés érvényessége (tól-ig):
  • Kezdőfizetés:

Egy-egy hirdetésre kattintva egy alapvetően szöveges oldal nyílik meg, itt lehet megadni a legfontosabb adatokat, feltételeket, elvárásokat. Ez a néhány mondat az, ami miatt a diák az egyszerre elérhető több tucat álláshirdetés közül valamelyikkel részletesebben is foglalkozni fog, rákattint az oldalon szereplő céges linkre, vagy kinyitja az oldal mellékletét. (Mivel a diákok között elterjedt az okostelefonos böngészés, a legésszerűbb a pdf formátumú melléklet.)

A hirdetéseket a hivatal részére kérjük elküldeni, az elérhetőségek menüpontban megtalálható az email cím.

Frissítés dátuma: 2019.03.13.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.