AI42 - Mathematics 1: Algebra

2021, január 8 - 14:30
Online előadássorozat azok számára, akik szeretnék karrierjüket a data science és a mesterséges intelligencia (AI) területén kezdeni vagy fejleszteni.

A terület szakembereit hívják meg, akik oktatóként közreműködnek rendezvényeiken. Elismert előadók számottevő része a Microsoft alkalmazottja. Minden második héten hoznak egy új témát, amely végül lehetővé teszi hallgatók számára, hogy mély, gyakorlati ismereteket szerezzenek a matematikában, a statisztikában, a valószínűségben, az adattudományban és a gépi tanulásban. Ezen előadások segítségével hallgatók megtanulják a data scientist karrier kialakításához szükséges hátteret. A foglalkozások során megvitatott eszközök és szolgáltatások átláthatósága és szabályozottsága arra ösztönzi hallgatókat, hogy bizalmat építsenek az AI iránt.

Január és Február a matematikáról fognak szólni, utána programozási nyelveket és különböző eszközöket mutatnak be, melyek segíthetik a data scientist munkáját.

Az esemény időpontja: 2021. január 13. 17 óra

Az esemény linkje az információkról (téma, előadó):

Mathematics 1: Algebra | Meetup

 

Az AI42 non-profit szervezetet következő eseményeiről:

Facebook: AI Fortytwo | Facebook

Twitter: AI42 (@aifortytwo) / Twitter


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.