AI42 Global AI Bootcamp

2021, január 21 - 09:15
"Tanuljatok tőlünk a mesterséges intelligenciáról, tanuljátok meg az alapokat és legyen magabiztos tudásotok a matematikai alapokról is." (AI42)

Csatlakozzatok hozzánk!!

 

A következő előadáson a Kalkulus lesz a fő témakör amit átveszünk, továbbá beszélünk a különböző függvényekről, amelyek hasznosak, amikor a mesterséges intelligencia algoritmusainkat szeretnénk fejleszteni!

 

Ez előadás nyelve angol :)

 

Esemény: https://www.meetup.com/aifortytwoo/events/275843365/

Matek 1 elérhető YouTube-on: https://www.youtube.com/channel/UCYSVVM0ASUGDTeontl4pbxA

Kövessetek minket Twitter-en: https://twitter.com/aifortytwo


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.