ADA 2018 - Részvételi díj | Debreceni Egyetem

ADA 2018 - Részvételi díj

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

A konferencia fedezi a konferencia két napján a regisztrált résztvevők ebédjét és a kávét a kávészünetekben. 

A felsőoktatási intézményben nappali tagozatos hallgatói jogviszonnyal rendelkező hallgató nők számára a szállást is fedezi a konferencia.

A nappali tagozatos hallgatói jogviszonnyal nem rendelkező előadók, posztert bemutatók és résztvevők is kérhetnek szállást a konferenciától. A szervezőbizottság a rendelkezésre álló kereteken belül a szállást fedezi.

A konferenciára a regisztráció lezárult, találkozunk jövőre!


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.