23. Informatikai Szakmai Napok

2021, április 1 - 20:00
A 23. Informatikai Szakmai Napok honlapján elérhető a rendezvény programja, az előadásokhoz történő csatlakozás leírása és a céges standszobák.

Szeretnénk felhívni a figyelmet egy újdonságra: ez alkalommal tematikus képzéseken is részt vehetnek hallgatóink, ezzel kapcsolatban is megtalálják a szükséges információkat az oldalon.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.