Hírek

27 szep
Tennél a jobb jövőért? Az újító benned lakik!
Egészséges, zöld ropi? Önvezető motor? – innovatív ötleteket támogat idén ősszel is a Debreceni Egyetem stUDinnovate Innovációs Ösztöndíjprogramja.
21 szep
#Hacktivity2022 NOW+NEXT Kiberbiztonsági Konferencia
Készen álltok a #Hacktivity2022 NOW+NEXT IT Biztonsági Fesztiválra?
21 szep
Magyar Közigazgatási Ösztöndíjprogram
A program lehetőséget kínál fiatal szakemberek számára, hogy szakmai karrierútjukat a hazai és nemzetközi közigazgatásban alapozzák meg,.
20 szep
Formáld a világod! <19 Szabadfogású Számítógép Verseny
A C3 Kulturális és Kommunikációs Központ Alapítvány szervezésében ismét meghirdetik a Formáld a világod! <19 Szabadfogású Számítógép Versenyt.
19 szep
DevOps with Docker & Kubernetes, K8s Secret management on Google Cloud
Tudjátok, hogyan egyszerűsíthetitek a munkafolyamatokat a Docker és a Kubernetes használatával? Vagy szeretnétek tanulni a K8s Secret management-jéről
19 szep
Közeleg a Kutatók Éjszakája!
Négy megye, öt település, 200 program – ez a számok tükrében a Kutatók Éjszakája a Debreceni Egyetemen, amely idén már 15. alkalommal csatlakozik a rendezvénysorozathoz. A szeptember 30-ai programokra már lehet regisztrálni a https://kutatokejszakaja.hu/ weboldalon.
19 szep
SIkeres "OTKA" kutatási témapályázatok az Informatikai Karon
Sikeres pályázatokat nyújtottak be az Informatikai Kar kutatói az "OTKA" kutatási témapályázatok 2022. évi kiírásán
15 szep
Kutatók éjszakája - 2022. szeptember 30.
Minden év szeptember utolsó péntekén kora délutántól késő estig megnyílnak a máskor nem látogatható egyetemi helyszínek, és látogatóink bepillanthatna
14 szep
OTKA-nyertesek a DE-n
A Debreceni Egyetem 6 karának 31 munkatársa összesen 1,2 milliárd forint támogatást nyert az elkövetkező évek alapkutatásaira a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFIH) által meghirdetett Országos Tudományos Kutatási Alapprogramok (OTKA) pályázatán.
12 szep
Debreceni Nvidia DLI GTC konferencia meeting room
Debreceni Nvidia DLI GTC konferencia meeting room

Oldalak

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.